ERESZCSATORNA

Bádogos szaküzletünk hivatalos forgalmazója
a Zambelli, Rheinzink, Vmzinc, Prefa, Ammor,
Trifa és Bilka ereszcsatorna rendszereknek!

9

Saját fuvareszközzel

kérjük vegye figyelembe a lemezek és kiegészítőik méreteit a megfelelő fuvarozási eszköz kiválasztásánál. Ebből adódó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

9

Fuvarozóval történő kiszállítás

kérjük gondoskodjon a szállítási címen elegendő számú segéderőről a lerakodáshoz.

9

FONTOS:

gondoskodjon megfelelő méretű tároló helyről csatorna és különféle elemei – kivitelezéséig – a biztonságos tárolásához!

Vásárláskor és utána

A szükséges anyagok típúsának, színének és mennyiségének leegyeztetése után a megvásárolt termékeket raktárunkból saját fuvareszközzel vagy fuvarozóval szállíthatja el.

Kérjen ingyenes ajánlatot

Miért az általunk forgalmazott ereszcsatorna rendszereket ajánljuk?

Ha az optimális vízelvezető rendszer kiválasztásán gondolkodik, mindenképp figyelembe kell vennie az elérhető termékek esztétikai értékét, élettartamát és vízelvezető képességét is. A kiválasztott ereszcsatorna évtizedekig óvni fogja otthonát, ezért érdemes minőségi terméket választani. Az általunk forgalmazott ereszcsatorna rendszerek prémium minőséget képviselnek: évtizedekig védeni fogják építményét és szép kiegészítői lesznek otthonának.

Ereszcsatorna műszaki tulajdonságai

A hosszú élettartam érdekében termékeinket prémium anyagokból készülnek, ezért az ereszcsatornának alacsony a hőtágulása. Az illesztések évek múltán is hibátlanok maradnak.  A csatorna rendszerek felületén lévő bevonatok védőréteget képeznek, így biztosítják a korrózióállóságot, a speciális színbevonat pedig az UV védelmet és a színárnyalat tartósságát nyújtja.

Ereszcsatorna méretei és elemei

A tetőfelület méretéhez kell az ereszcsatorna-rendszer átmérőjét kiválasztani, annak érdekében, hogy képes legyen elnyelni a lezúduló víztömeget. Előtetőkhöz, kisebb felületekhez 125/80 méretet (jelentése: „a vízszintes eresz átmérője”/”a függőleges lefolyó átmérője”), családi házakhoz és nagyobb épületkehez 150/100 méretet ajánljuk. A kialakított rendszer kapacitása az átmérőtől és a lefolyási helyek elhelyezkedésétől függ. A folyamatos lejtés kialakításáról is gondoskodni kell, hiszen ennek hiányában nem lesz tökéletes a vízelvezetés sem.

Az ereszcsatorna rendszer kiépítésekor számos szempontot figyelembe kell venni: például a fentebb említett tetőfelület nagyságát, a tető hajlásszöget, a lefolyók helyeit, az ereszek lejtési szögét, a tartóvasak és toldó elemek számát, típusát. A kivitelezést mindenképpen érdemes jó szakemberre bízni.

Ereszcsatorna rendszereink komplett,  széleskörű elemkínálattal, így bármilyen összetett és tagolt tetőformát maximálisan ki tud szolgálni szép, elegáns és esztétikus megjelenéssel.

Forrás: http://swedsteel-metecno.com/termekek/lakossagi-termekek/caracol-ereszcsatorna-rendszer/

Vegye fel velünk a kapcsolatot!