6728 Szeged, Cserje sor 10.

+36 20 247 3000

}

H-P: 7:30 – 16:00
Sz: ZÁRVA

SWEDSTEEL ERESZCSATORNA

Bádogos szaküzletünk hivatalos forgalmazója
a Swedsteel ereszcsatorna rendszereknek!

9

Saját fuvareszközzel

kérjük vegye figyelembe a lemezek és kiegészítőik méreteit a megfelelő fuvarozási eszköz kiválasztásánál. Ebből adódó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

9

Általunk történő kiszállítás

kérjük gondoskodjon a szállítási címen elegendő számú segéderőről a lerakodáshoz. Tehergépkocsink csak sofőrrel közlekedik.

9

FONTOS:

gondoskodjon megfelelő méretű tároló helyről csatorna és különféle elemei – kivitelezéséig – a biztonságos tárolásához!

Vásárláskor és utána

A szükséges anyagok milyenségének és mennyiségének leegyeztetése után a megvásárolt termékeket raktárunkból saját fuvareszközzel vagy általunk történő kiszállítással viheti el.

Kérjen ingyenes ajánlatot

Miért a Swedsteeel ereszcsatorna rendszerét ajánljuk?

Ha az optimális vízelvezető rendszer kiválasztásán gondolkodik, mindenképp figyelembe kell vennie az elérhető termékek esztétikai értékét, élettartamát és vízelvezető képességét is. A kiválasztott ereszcsatorna évtizedekig óvni fogja otthonát, ezért érdemes minőségi terméket választani. A Swedsteel Caracol ereszcsatorna rendszerek prémium minőséget képviselnek: évtizedekig védeni fogják építményét és szép kiegészítői lesznek otthonának.

Ereszcsatorna műszaki tulajdonságai

A hosszú élettartam érdekében termékeinket prémium acélból készítjük, ezért az ereszcsatornának alacsony a hőtágulása. Az illesztések évek múltán is hibátlanok maradnak. Nem kell tartani attól, hogy a következő 50 évben cserére és karbantartásra lesz szükség: a minőségi acél nem deformálódik és nagyon jól ellenáll a mechanikai sérülnek. A tűzihorganyzás során védőréteget képzünk a felületen, így biztosítjuk a korrózióállóságot, a speciális színbevonat pedig az UV védelmet és a színárnyalat tartósságát nyújtja.

A termékeink alapanyaga többrétegű (acélmag, horganyréteg, színbevonat), ami nem csak az idomok esztétikai megjelenését biztosítja, de extra védelmet is ad az ereszcsatornának. Cégünk a svédacél alapanyagunkban maximálisan megbízik, ezért 50 év garanciát biztosítunk a Caracol svédacél ereszcsatornákra.

Ereszcsatorna méretei és elemei

A tetőfelület méretéhez kell az ereszcsatorna-rendszer átmérőjét kiválasztani, annak érdekében, hogy képes legyen elnyelni a lezúduló víztömeget. Előtetőkhöz, kisebb felületekhez 125/90 méretet (jelentése: „a vízszintes eresz átmérője”/”a függőleges lefolyó átmérője”), családi házakhoz és nagyobb épületkehez 150/100 méretet ajánljuk. A kialakított rendszer kapacitása az átmérőtől és a lefolyási helyek elhelyezkedésétől függ. A folyamatos lejtés kialakításáról is gondoskodni kell, hiszen ennek hiányában nem lesz tökéletes a vízelvezetés sem.

Az ereszcsatorna rendszer kiépítésekor számos szempontot figyelembe kell venni: például a fentebb említett tetőfelület nagyságát, a tető hajlásszöget, a lefolyók helyeit, az ereszek lejtési szögét, a tartóvasak és toldó elemek számát, típusát. A kivitelezést mindenképpen érdemes jó szakemberre bízni.

A Swedsteel Caracol ereszcsatorna komplett rendszer széleskörű elemkínálattal, így bármilyen összetett és tagolt tetőformát maximálisan ki tud szolgálni szép, elegáns és esztétikus megjelenéssel.

Forrás: http://swedsteel-metecno.com/termekek/lakossagi-termekek/caracol-ereszcsatorna-rendszer/

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk átmenetileg kizárólag személyes árajánlatkéréseket fogad.
Megértésüket köszönjük!
Boltunk címe: 6728 Szeged, Cserje Sor 10.

+36 20 247 3000 | +36 62 464 377